⦁ Circa 85.000 m2 Winkelgebied
⦁ 6.200.000 bezoekers per jaar
⦁ 150 winkels
⦁ 1860 Parkeerplaatsen

Waarom winkelcentrum WoensXL?

Winkelcentrum Woensel is het enige stadsdeel centrum van Eindhoven en ligt in de wijk Woensel (Eindhoven Noord). Het is het tweede winkelhart van Eindhoven. Het winkelcentrum wordt ook wel WoensXL genoemd. (Dat staat ook in het logo)
De wijk Woensel telt circa 110.000 inwoners en het winkelcentrum heeft ook regionaal, naar de dorpen er vlakbij, een grote aantrekkingskracht. Die dorpen zijn o.a. Best, Son & Breugel en Nuenen. Daarmee heeft Wc. Woensel een primair verzorgingsgebied van circa 190.000 inwoners.
Het winkelcentrum heeft circa 150 winkels en ruime parkeergelegenheden dicht bij de winkels. Het parkeertarief is erg laag (€ 3,50 per dag). Het winkelcentrum telt 4 supermarkten (AH-XL, Jumbo-XL. Lidl en Aldi) en diverse horecagelegenheden.
Met regelmaat worden er evenementen en activiteiten georganiseerd en door middel van communicatie acties onder de aandacht gebracht.
Door de brede luifels en de overkapte midden passage is droog winkelen heel goed mogelijk.
Het busknooppunt Eindhoven Noord ligt tegen het winkelcentrum aan en is daardoor zeer goed per OV te bereiken. Tevens is er een bewaakte fietsenstalling.
Website: www.woensxl.nl

Activatie mogelijkheden
  • events
  • flyering
  • kiosken
  • sampling
  • werving