Wat is Retailbooking?

Retailbooking.com is een neutraal platform speciaal voor merken & promotiebureaus en maakt het mogelijk om in één oogopslag en in 3 stappen een locatie te boeken voor een promotionele actie in winkelcentra. Samen met onze partners Wereldhave, Unibail-Rodamco en Klépierre bieden we u zo een snelle manier om uw doelgroep kwalitatief te bereiken in hun winkelcentra.

Contactgegevens

Retailbooking.com
Back-upstraat 20, 1033 NX Amsterdam
T. 020-2809380
M  06-21266397
E.   info@retailbooking.com

KvK: 70515816

Linkedin

Wie zijn wij?

Retailbooking is eind 2016 opgericht om vooral merken en activatiebureaus te ontzorgen bij hun roadshow campagne in de voorbereidingen. Het is tegenwoordig geen uitzondering meer om een nieuw product te laten proeven aan heel Nederland waar tientallen activaties voor nodig zijn. In het verleden hadden merken en activatiebureaus daarmee ook tientallen contactpersonen nodig om overal toestemming aan te vragen. U begrijpt het al, een hele onderneming!

De eigenaren van Retailbooking hebben bedacht dat dit veel makkelijker moest kunnen. In samenwerking met de eigenaren van de winkelcentra zijn op voorhand de reglementen doorgenomen, waarna alle winkelcentra op het platform gezet konden worden met de up to date beschikbaarheid per locatie, voor iedereen te boeken.

Uw aanvraag direct beoordeeld

Als een aanvraag officieel wordt ingediend wordt desk Retailbooking direct op de hoogte gesteld door het systeem. Zo kan de aanvraag direct beoordeeld worden en ligt de aanvraag ter controle in alle gevallen 72 uur in werkdagen bij de winkelcentrum verantwoordelijke. Na iets meer dan 3 dagen kunnen wij door deze werkwijze de adverteerder officieel toestemming geven voor de ingediende aanvraag.

Steeds vaker kregen wij de vraag of het mogelijk was om meer dan enkel een activatieplek aan te vragen via ons in het winkelcentrum. Sinds kort hebben we de services uit kunnen breiden met POP-UP, verkooppunten en tegenwoordig kunnen wij zelfs een mediapakket aanbieden, zoals u hierboven reeds heeft kunnen lezen.