Beste Marketing Managers, Brand Managers en Merkactivatiebureaus,

De gezondheid en welzijn van zowel onze klanten als de consumenten in de verschillende winkelcentra, is uiteraard prioriteit.

Als gevolg hiervan hebben wij onze reglementen moeten aanpassen om de verspreiding van het COVID-19 virus te beperken. Deze aangepaste reglementen zijn terug te vinden op onze website, www.retailbooking.com, en zullen vervolgens op de toestemmingsbrief vermeldt.

Het is nog steeds mogelijk om aanvragen in te dienen via ons boekingsplatform voor zowel promotionele- als verkoop gerelateerde activiteiten en de mediapakketten. Tijdens de beoordeling van aanvragen zullen wij beoordelen of de opgegeven restricties vanuit onze overheidsinstanties en het RIVM opgevolgd kunnen worden.

In deze uitdagende tijden zien we ook hoe veerkrachtig onze klanten zijn. Ondanks alle tegenslagen en obstakels blijven velen van jullie diverse activatie uitvoeren en kunnen we activatie in stand houden. Kom je er zelf (nog) niet uit en wil je de (on)mogelijkheden graag bespreken, twijfel dan niet om ons te contacten. Dat kan nog steeds per mail mike@retailbooking.com en tijden kantooruren op 06-21266397.

Let op jezelf en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
Mike de Vries

T. 020-2809380
M. 06-48582062
E. mike@retailbooking.com
I. retailbooking.com